STRALIS NP: A FULL NATURAL GAS RANGE

Stralis NP is de enige volledige reeks zware vrachtwagens op aardgas die ontworpen en gebouwd is voor vrijwel alle taken op de weg en lichte off-roadtaken, zoals bouwlogistiek. Met een autonomie tot 1.600 km, biedt hij het vermogen, het comfort, de transmissietechnologie en de brandstofautonomie voor regionale en langeafstandstransporten.

EFFICIENTIE ZONDER COMPROMISSEN IN IEDERE MISSIE & ONGELIMITEERDE DUURZAAMHEID

BEST-IN-CLASS: CURSOR 9 en CURSOR 13 NATURAL GAS MOTOREN

De CURSOR 9 Euro 6-motor met een cilinderinhoud van 8,7 liter en de CURSOR 13 met een cilinderinhoud van 12,9 liter, een verbeterd verbrandingsproces en een geoptimaliseerd gewicht bieden de beste brandstofefficiëntie bij langeafstandsreizen. Zijn gasinjectoren, brandstofrail en zuigers zijn ontworpen om het hoogste vermogen en koppel te leveren. De longitudinale driewegkatalysator draagt bij tot de naleving van de strenge emissiegrenswaarden, terwijl het geluidsniveau laag blijft én er genoeg ruimte overblijft voor een grotere brandstoftankinhoud.

BEST-IN-CLASS BRANDSTOFAUTONOMIE

LNG-only, CNG-only, LNG + CNG combinaties van tanks in verschillende maten en vormen: u kunt de tanks en chassisindeling kiezen die precies voldoen aan de eisen van uw missie.

NATURAL GAS VS. DIESEL

  • Gelijkwaardige performance
  • Lagere brandstofkosten
  • Reductie van uitstoot en geluid
  • -95% CO2 reductie met biomethaan
  • Duurzaam in stedelijke gebieden
  • Lage investering in infrastructuur
Download Stralis NP Brochure

GRONDIGE INSPECTIE EN GEDETAILLEERDE CONTROLES

Onze voertuigen ondergaan een reeks controles en inspecties volgens een vaste procedure voordat ze op de markt worden gebracht. Dus ook al zijn onze voertuigen tweedehands, onze klanten kunnen er zeker van zijn dat ze voertuigen ontvangen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook in perfecte staat verkeren. Met betrekking tot de gastoevoersystemen van de voertuigen, verklaren wij dat deze in overeenstemming met de plaatselijke wetgeving, zijn geïnspecteerd.

VAN OUD NAAR NIEUW

Voor alle upgrades en reparaties aan voertuigen gebruiken wij uitsluitend originele IVECO onderdelen en componenten. Zo zijn we er zeker van dat het voertuig zo dicht mogelijk bij de originele staat blijft en een lang tweede leven heeft.

DEZELFDE VOORDELEN ALS VOOR EEN NIEUW VOERTUIG

Ons aanbod omvat aanvullende diensten, zoals een in heel Europa geldige garantie, assistentiediensten voor chauffeurs en vrachtwagens, verbeterde connectiviteit en lease- en financieringsoplossingen. Een professioneel team ondersteunt onze klanten bij de keuze van het meest geschikte tweedehandsvoertuig in functie van hun bedrijfstoepassing om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen.

IVECO GAS TANKSTATION